Výborné variace ovesného latte můžete vychutnat na všech pobočkách Starbucks
Začátek nového roku je vždy plný očekávání, plánovaných změn a nových výzev. Bez ohledu na to, jak velké jsou vaše plány, lednové novinky ve Starbucks do nich určitě zapadnou. Lahodné ovesné nápoje jsou zpět a vrací se také oblíbené Caramelised Macadamia Oat Latte, letos navíc společně s novinkou v podobě Almond Biscotti Oat Latte. Vstupte do nového roku udržitelně s rostlinnými alternativami.
Začátek roku se ve Starbucks opět ponese v duchu rostlinné nabídky na podporu veganského ledna neboli Veganuary. Starbucks dlouhodobě nabízí širokou škálu rostlinných alternativ mléka v podobě ovesných, sójových, mandlových a kokosových nápojů, které jsou navíc zdarma dostupné ve všech pobočkách. Svůj drink si letos od 9. do 31. ledna můžete vychutnat i s lahodným rostlinným našlehaný krémem, který je skvělou nemléčnou alternativou klasické šlehačky.
Pro začátek určitě vyzkoušejte novinku Almond Biscotti Oat Latte, ve které se skrývá bohatá chuť biscotti a tóny mandlí. Dohromady tvoří dokonalou kombinaci s ovesným nápojem a doplňují chuť Starbucks® Signature Espresso Roast, tmavě praženého espressa s bohatým ořechovým chuťovým profilem. To vše navíc ozdobené drcenými sušenkami. Nápoj si samozřejmě můžete upravit podle sebe – třeba s vaší oblíbenou alternativou mléka. A pokud máte chuť na něco chladnějšího, proč nezkusit ledovou variantu?
Pro ty, kteří preferují známé chutě, je opět v nabídce hit loňského roku – Caramelised Macadamia Oat Latte, které v sobě ukrývá jemné tóny makadamiového ořechu a karamelu, doplněné posypem karamelizované makadamové chuti. V kombinaci se sametovou alternativou ovesného mléka a Starbucks® Signature Espresso Roast představuje tento nápoj dokonalý doušek, který vám zpříjemní první měsíc nového roku.
Mléčné alternativy a ovesná latte nejsou jedinými rostlinnými hvězdami v kavárnách Starbucks. Veganské speciality najdete také mezi snacky, které zasytí bez pocitu těžkosti. Pokud dáváte přednost slaným dobrotám, určitě ochutnejte sendvič vyrobený z oblíbených lokálních produktů Lunter s uzeným tofu, sušenými rajčaty, rajčatovým pestem, rostlinnou majonézou a rukolou. Nebo vyzkoušejte Panzanella salát s veggie nudličkami, rajčaty a olivami. Pro milovníky sladkého je v nabídce lahodná veganská novinka – pistáciový koláč s mangem. Koláč na sušenkovém základu s pistáciovým korpusem a mangovou náplní je tou nejlepší odměnou během těžkých prvních pracovních dnů v roce.
Až příště zavítáte do Starbucks, neváhejte vyzkoušet něco nového! Nechte si svůj oblíbený nápoj připravit s jednou z rostlinných alternativ, doplňte jej veganským sendvičem a užívejte si skvělou chuť i lehkost rostlinné kuchyně.
Zdroj foto: Starbucks