Restaurace The Artisan servíruje Velikonoční menu plné svěžesti

Home FOOD & GASTRO Restaurace The Artisan servíruje Velikonoční menu plné svěžesti
Restaurace The Artisan servíruje Velikonoční menu plné svěžesti
FOOD

Poslední březnová neděle přinese na Pražských Příkopech brunchové hody: ochutnáte lahodného králíka s kopřivovou nádivkou, rizoto s medvědím česnekem nebo candáta se smetanovým špenátem.

Restaurace The Artisan servíruje na Pražských Příkopech velikonoční menu plné svěžesti

Pražská restaurace The Artisan sídlící V Celnici vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní nabídce, tak ve speciálně sestaveném brunchovém menu, které poslední březnovou neděli oslavuje svátky jara.

Restaurace The Artisan servíruje na Pražských Příkopech velikonoční menu plné svěžesti

Jaro v restauraci The Artisan spojuje tradice i neotřelou gastronomii.

„Inspirací je probouzející se příroda, v jednotlivých chodech tak nesmí chybět zelené výhonky, kopřivy, špenát nebo medvědí česnek, které nejen na Zelený čtvrtek tělu dodají potřebnou sílu a energii. I proto jsme zařadili naši domácí fermentovanou a nakládanou zeleninu, která našim pokrmům dodá potřebnou svěžest a řadu důležitých živin,“ říká David Rejhon, šéfkuchař restaurace The Artisan.

Restaurace The Artisan servíruje na Pražských Příkopech velikonoční menu plné svěžesti

Jarní menu nabídne tradici v podobě jehněčího kolínka s bramborovou kaší nebo králíka ve svěží kombinaci s kopřivovou nádivkou, rizoto s medvědím česnekem nebo candáta se smetanovým špenátem a polentou. Chybět nesmí ani salát s kopřivou a medvědím česnekem. Sladkou tečkou na závěr bude grilovaný mazanec, medovník nebo mrkvový dort se zmrzlinou.

Během velikonočního brunche, který se uskuteční poslední březnovou neděli, si mohou hosté vychutnat speciality, jako je špenátové rizoto nebo jehněčí kolínko s bylinkami, rybu na másle s fermentovanou zeleninou, tradiční kopřivovou nádivkou nebo mrkvový tatarák. Milovníci klasiky se mohou těšit na králíka na slanině nebo pražskou šunku s hořčičným glazé. Sladké zakončení čeká hosty v podobě mazance, perníčků, lineckého pečiva s meruňkovou marmeládou nebo tematického mechového či mrkvového dortu.

Restaurace The Artisan servíruje na Pražských Příkopech velikonoční menu plné svěžesti

Více informací naleznete na: www.theartisan.cz nebo na facebookové stránce pražského hotelu Marriott a restaurace The Artisan.

Zdroj foto: The Artisan, Hotel Marriott

Související příspěvky