Restaurace La Veranda uvádí nové sezónní menu

Home LIFESTYLE Restaurace La Veranda uvádí nové sezónní menu
Restaurace La Veranda uvádí nové sezónní menu
FOOD

Restaurace La Veranda představuje nové sezónní menu, ve kterém se snoubí čerstvé suroviny, kreativní kombinace a kuchařská preciznost. Šéfkuchař sází na harmonii chutí a inspiraci přírodou – od lesních hub přes sladkou zeleninu až po šťavnaté maso v různých úpravách.

Restaurace La Veranda uvádí nové sezónní menu inspirované vůní lesa a výraznými chutěmi masa

Hvězdy menu

  • Houbová tartaletka s cibulovým krémem a lesními houbami
    Jemné máslové těsto ukrývá bohatou náplň z pomalu tažené cibule a čerstvých lesních hub. Předkrm, který pohladí i probudí chuťové pohárky.
  • Hovězí striploin s grilovanou mrkví, hráškem a hořčičnou omáčkou
    Dokonale propečený prémiový steak doplněný sladkostí grilované mrkve, svěžím hráškem a pikantní omáčkou, která propojuje francouzskou eleganci s moderní úpravou.
  • Kuřecí roláda s liškami, kachními srdci, cibulovou marmeládou a kukuřičnou tartaletkou
    Originální kombinace jemného kuřecího masa, lesních hub a kachních srdcí. Sladkokyselá cibulová marmeláda a křehká kukuřičná tartaletka dotvářejí nezapomenutelný gastronomický zážitek.
  • Vepřový hřbet s uzeným jazykem, konfitovanou kedlubnou a omáčkou z Pernodu s fenyklem a kyselým jablkem
    Plná chuť vepřového masa, jemnost uzeného jazyka a svěžest fenyklu s jablkem v netradiční kombinaci, která překvapí i zkušené gurmány.
Restaurace La Veranda uvádí nové sezónní menu inspirované vůní lesa a výraznými chutěmi masa

Naše sezónní menu je postavené na čerstvých surovinách a chutích, které právě teď chutnají nejlépe. Chceme, aby hosté v každém soustu cítili příběh – od vůně lesa po šťavnatost plodů zahrady,“ říká majitel La Verandy Yurij Kolesnik.

www.laveranda.cz

Zdroj foto: La Veranda

Související příspěvky