Restaurace La Veranda představuje nové sezónní menu, ve kterém se snoubí čerstvé suroviny, kreativní kombinace a kuchařská preciznost. Šéfkuchař sází na harmonii chutí a inspiraci přírodou – od lesních hub přes sladkou zeleninu až po šťavnaté maso v různých úpravách.
Hvězdy menu
Houbová tartaletka s cibulovým krémem a lesními houbami Jemné máslové těsto ukrývá bohatou náplň z pomalu tažené cibule a čerstvých lesních hub. Předkrm, který pohladí i probudí chuťové pohárky.
Hovězí striploin s grilovanou mrkví, hráškem a hořčičnou omáčkou Dokonale propečený prémiový steak doplněný sladkostí grilované mrkve, svěžím hráškem a pikantní omáčkou, která propojuje francouzskou eleganci s moderní úpravou.
Kuřecí roláda s liškami, kachními srdci, cibulovou marmeládou a kukuřičnou tartaletkou Originální kombinace jemného kuřecího masa, lesních hub a kachních srdcí. Sladkokyselá cibulová marmeláda a křehká kukuřičná tartaletka dotvářejí nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Vepřový hřbet s uzeným jazykem, konfitovanou kedlubnou a omáčkou z Pernodu s fenyklem a kyselým jablkem Plná chuť vepřového masa, jemnost uzeného jazyka a svěžest fenyklu s jablkem v netradiční kombinaci, která překvapí i zkušené gurmány.
„Naše sezónní menu je postavené na čerstvých surovinách a chutích, které právě teď chutnají nejlépe. Chceme, aby hosté v každém soustu cítili příběh – od vůně lesa po šťavnatost plodů zahrady,“ říká majitel La Verandy Yurij Kolesnik.
Sledujte nás…