Warning: Undefined array key "HTTP_X_FORWARDED_PROTO" in /DISK2/WWW/hmgmagazine.cz/www/wp-config.php on line 77
Pražská gastronomická mapa se 5. března rozrostla o nový cíl. Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska.

Čerstvé uzeniny, včetně vyhlášených spišských párků či nejkvalitnější oravské slaniny, ikonická košická treska, saláty, chlebíčky, ale také teplý bufet s polévkou, gulášem či burgery. Většina produktů pochází přímo od tradičního slovenského výrobce společnosti TAURIS, jež na Slovensku patří ke špičce v potravinářském segmentu.



V bistru jsou vítáni jak Slováci, kteří zde najdou kousek domova, tak místní a turisté, kteří chtějí ochutnat pravé česko-slovenské speciality.


Slavnostní otevření Bistra U Býka si nenechala ujít řada známých osobností v čele s Jiřinou Bohdalovou.











Zdroj foto: Bistro U Býka
Sledujte nás…